. .
MUNKA MEGRENDELÉSE - AJÁNLATKÉRÉS_

Autódekor - videó - fotó - digitalizálás - nyomdai munka megelőző egyeztetése a 06-20-403-0644 -es telefonon, személyesen, vagy emailben történhet, a megrendelés írásban, így emailben is. Az előzetes egyeztetés folyamán pontos adatokat kell kapnunk az érdemi munka megkezdéséhez, és a pontos ajánlattételhez is. Általános tájékoztató áraink megtekintése mellett különösen a dekorációs és fotós, videós munkák, honlapkészítés esetében fontos egyedi ajánlatot kérnie, mert ezek a munkák általában összetettebbek annál, hogy egy listában korrekt módon beárazhassuk őket.

- Mi szükséges a pontos ajánlathoz?

- Dekoráció, reklámfelület esetében elsősorban személyes felmérés, ez a legoptimálisabb megoldás. Ha a Megbízó mégis maga kívánja a felmérést elvégezni, akkor pontos méretmegadás, autódekor esetén a jármű típusa, négy oldalról fotó szükséges az INGYENES látványtervhez. Épület-tábla esetén is szükséges helyszíni fotó, ebből készült - szintén ingyenes dekor látványterv, melyet az Ügyfél jóváhagy. Ebben az esetben egy jellemző méret megadását is kérjük a látványtervezéshez (pl. a képen látható ablak vagy ajtó, kerítéselem mérete). Fontos arról is tudnunk, ha a dekoráció felragasztása speciális anyagra történik. A munka határidejét minden esetben a teljeskörű tájékozódás után, a technológiai idők és a felmerülő speciális beszerzések ismeretében határozzuk meg.
- Digitalizálás, videó, fotó, nyomdai munka, hajódekor, repülőgépdekor esetében az árlistában nem szereplő munkára kizárólag pontos egyeztetés után adunk árajánlatot. A digitalizálásra átvett anyagok, lemezek, szalagok, filmek minőségi kifogásait kizárólag a mi hatáskörönkben történt hibákra tudjuk elfogadni. *** Hanglemezek örgedése, szennyeződése, régebben elterjedt, nagy tűnyomású, ún. kristályos hangszedőtől eredő mélykopása, film öregedése, magnó és videófelvétel zaja nem tárgya a garanciának.

*** Esetenként van mód e hibák javítására! Ezt külön egyeztetjük a kedves Megbízóval, ha nem része a rendelésnek.

. .